Եթե ուզում եք համոզվել առողջ եք, թե ոչ, ապա պարզապես խառնեք սոդան ջրով

1334

Եթե ուզում եք պարզել ցածր է ձեր ստամոքսի թթվայնությունը, թե ոչ, ապա կա մի պարզ մեթոդ: Ձեզ կօգնի սովորական սոդայով արվող թեստը:

Վերցրեք ¼ թեյի գդալ սոա եւ խառնեք 150 մլ սենյակային ջերմաստիճանի ջրով: Խմեք դատարկ ստամոքսին : Հետո հետեւեք թե որքան ժամանակ անց կգղտաք: Սովորաբար դա չի հասնում 5 րոպեի:

Եթե 5 րոպեի ընթացքում գղտոց չառաջանա, ապա ձեր ստամոքսի թթվայնությունը ցածր է:

Հակառակ դեպքում անհանգստանալ պետք չէ, ստամոքսի թթվայնությունը նորմայի մեջ է:

Այս մեթոդը 100 տոկոս երաշխիք չի տալիս, քանի որ մարդկանց օրգանիզմի առանձնահատկությունները տարբեր են: Սակայն փորձը փորձանք չէ:

Թարգմանությունը կատարվել է nastroy.net կայքից: