Եթե սիրում եք ապա այս անգամ փորձեք կոտլետի այս տարբերակը

330

Բաղադրատոմս

հավի փափկամիս — 400 գ

պանիր մասկարպոնե — 150 գ

աղ — ըստ ճաշակի

պղպեղ սև — ըստ ճաշակի

կարագ — տապակելու համար

բուսայուղ — տապակելու համար

պապրիկա — 1 ճ/գ

չորահաց — 4 ճ/գ

քրքում — 0,5 թ/գ

Կանաչ միջուկի համար՝

կարագ — 30 գ

կանաչի — մի քանի ճյուղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի փափկամիսն անցկացնում ենք մսաղացով, ավելացնում մասկարպոնեն, աղն ու պղպեղը:

Պատրաստում ենք կանաչ միջուկը: Կարագն ու մանրացրած կանաչին լավ տրորում ու խառնում ենք: Միջուկը ծածկում ենք պոլիէթիլենային թաղանթով և 15 րոպեով տեղափոխում սառցախցիկ:

Վերցնում ենք միսը, մեջտեղը մի քիչ փոսիկ անում, որտեղ էլ դնում ենք կանաչ միջուկը:

Կոտլետներ ենք ձևավորում: Քրքումը, չորահացն ու պապրիկան խառնում ենք, կոտլետները թաթախում այդ զանգվածի մեջ և 10 րոպե թողնում այդպես:

Կարագի և բուսայուղի խառնուրդի մեջ 4 կողմից տապակում ենք կոտլետները, ինչից հետո էլ 10 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:

Ահա և վերջ:

Պատրաստեցինք շատ համեղ հավի մսով կոտլետ։