Նոր աղցան Ամանորի համար, շատ համեղ է ստացվում

831

Բաղադրիչները

Հավի փափկամիս — 250 գ

Կարտոֆիլ — 3 հատ:

Ձու — 3 հատ:

Գազար — 2 հատ:

Կրեմ պանիր — 100 գ

Խնձոր — 1 հատ:

Կանաչ սոխ — 1 փունջ

Ընկույզ — 30 գ

Կիտրոնի հյութ

Մայոնեզ — մինչեւ 100 մլ

Կարտոֆիլը, գազարը և ձվերը պետք է նախապես եփվեն և սառչեն: Խնձորը նախընտրելի է թթու կամ քաղցր, և խառնվի թթվասերի հետ, որպեսզի դրա գույնը չմգվի և ավելի պայծառ համի համար շաղ տալ դրա վրա կիտրոնի հյութ: Բացի կանաչ սոխից, կարող եք կիրառել այլ կանաչեղեն նույնպես, ես մտածեցի, օրինակ, մաղադանոսի մասին:

Աղցանի առաջին շերտը քերած կարտոֆիլն է, որը մանրացված է և խառնված մայոնեզով: Այնուհետև հավի մսի կտրտված և մանրացված կտորների մի շերտ լցրեք սոխի վրա: Աղցանի մյուս շերտը քերած պանիրն է, հետո ձուն, այնուհետև քերած խնձոր (ցանկության դեպքում) կեղևով կամ առանց կեղևով: Խնձորի շերտը շաղ տալ կիտրոնի հյութով և պատել մայոնեզով:
Ծածկեք քերած գազարով և շաղ տալ քերած ընկույզով

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լավինֆո-ն