Իսկ ինձ թվում էր, թե դժվար է…Ես պատրաստում եմ այս մարմարե տորթերը ժելատինից և խտացրած կաթից. Նրանք արդեն նվաճել են ամբողջ աշխարհը

200

 

 

Ահա այս գեղեցկությունն անգամ ուտել չես ուզում…

Հանճարեղ հրուշակագործ Օլգա Նոսկովան պատրաստում է պատրաստում է հրուշակեղեն , որոնք մարմարի տեսք ունեն: Նրա աշխատանքները գրավել են ամբողջ աշխարհը:

Օլգայի ինստագրամյան էջը դարձել է հազարավոր կանանց  ոգեշնչման աղբյուր ամբողջ աշխարհում:

 

 

 

 

Բաղադրիչներ

  • 20 գր. ժելատինի փոշի
  • 120 մ/գ ջուր
  • 300 գր. գլյուկոզա
  • 300 գր. շաքարավազ
  • 200 խտացրած կաթ
  • 300 գր. շոկոլադ (սպիտակ, կաթով կամ մուգ)
  • Սննդային գունանյութ

Ի՞նչ անել

 

 

 

  1. Խառնեք ժելատինը ջրի հետ
  2. Եռացրեք ջրում շաքարավազն ու գլյուկոզան
  3. Վերցրեք կրակից և ավելացրեք ժելատինը
  4. Ավելացրեք խտացրած կաթը
  5. Վրան լցրեք շոկոլադ և հեռացրեք մակերեսից պղպջակները
  6. Խառնուրդի ջերմաստիճանը հասցրեք 35 աստիճանի:

 

 

lavinfo.com